Social Media Kit

Op deze pagina vind je materialen die jij kunt gebruiken om de campagne op je eigen (social media) kanalen onder de aandacht te brengen.

Visuals

Vierkant formaat
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Story formaat:
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 6
Afbeelding 7

 

Social media teksten

Tekst 1:
In samenwerking met @hamatflooring presenteren we onze bescherm je vloer campagne! Door een buiten- en binnendeurmat te combineren zorg je dat vuil en vocht buiten blijven. Tijdelijk hebben we een leuke combideal. Kom langs in de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Tekst 2:
Je vloer optimaal beschermen begint bij de (voor)deur. Combineer een buiten- en binnenmat en zorg dat het vuil buiten van de schoene af geschraapt wordt en de schoenen binnen gedroogd worden. Buiten schrapen, binnen drogen noemen ze dat bij @hamatflooring. Tijdelijk hebben we een leuke combideal om jouw vloer optimaal te beschermen. Benieuwd? Kom langs in de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Tekst 3:
“Buiten schrapen, binnen drogen” dat is volgens ons dé manier om jouw vloer optimaal te beschermen. Tijdelijk bieden we een leuke korting als je bij ons een een buiten én binnenmat koopt. Benieuwd geworden? Kom langs in de winkel en vraag naar de voorwaarden!

Blogberichten

Onderstaande blogberichten kun jij gebruiken om extra informatie te geven aan jouw klanten.