HQ Schoonloopmat

Tijd voor een HQ schoonloopmat

Na een boswandeling met de hond of de kinderen die nog even lekker een balletje trappen, komt het vuil aan de schoenen gemakkelijk mee naar binnen. Balen.. want de stofzuiger of dweil kan meteen weer gepakt worden. Maar met de juiste mat is dat verleden tijd en kan u uw klant het juiste advies geven.

Welke mat is waarvoor geschikt?

Er zijn zoveel soorten matten en krijgt Hamat, als leverancier van HQ matten, vaak de vraag; “welke mat is waarvoor geschikt?” Vind het antwoord in onderstaand overzicht.

HQ Schoonloopmat; neemt vuil op en beschermt de vloer

In de herfst- en winterperiode waarin je vuil, modder, water en sneeuw aan de schoenen zo naar binnen loopt, adviseren wij een HQ schoonloopmat in de entrees van de woning of een bedrijfspand. Deze multifunctionele mat voor binnen veegt vuil gemakkelijk weg. Door de open structuur verdwijnt het vuil in de mat. Een mat van polyamide (PA) neemt daarnaast ook nog eens goed vocht op. Het gebruik van een schoonloopmat biedt bescherming aan de vloer en verkleint dus de kans op beschadigingen en krassen.

Ruime keuze schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn verkrijgbaar in allerlei dessins, formaten en materialen. Je hebt de keuze uit matten met een uni dessin in bijvoorbeeld antraciet, bruin, rood of blauw. Maar wanneer je een entree een persoonlijke touch wil geven zijn er legio keuzes uit leuke prints en teksten. Voor de professionele markt kunnen wij schoonloopmatten met een logo leveren; een leuke binnenkomer!

Hoe groot moet een mat zijn?

De grootte van een mat hangt natuurlijk af van de beschikbare ruimte, maar ook wat de klant mooi vindt. Zorg wel dat een mat qua formaat zijn werk kan doen. Een schoonloopmat geeft het beste resultaat wanneer er minimaal 3 stappen op gezet kunnen worden.

De schoonloopmatten van HQ zijn veelal leverbaar in de standaard maten 40 x 60 cm / 60 x 80 cm / 80 x 120 cm. Ook zijn veel matten te leveren op rol of op maat. Bekijk onze website voor de complete collectie schoonloopmatten.

De voordelen van een schoonloopmat op een rij:

  • neemt vuil gemakkelijk op
  • neemt vocht gemakkelijk wanneer het gemaakt is van polyamide (PA) garens
  • leverbaar in verschillende kleuren, dessins en logoprints
  • leverbaar in standaard formaten en op maat
  • zorgt voor een schonere vloer
  • verlengt de levensduur van de vloer

De schoonloopmat is zeker tijdens deze seizoenen dé perfecte deurmat voor binnen. Wij adviseren altijd om een binnenmat te combineren met een buitenmat, zodat onnodig vuil zo veel mogelijk buiten de deur blijft. Bezoek onze website voor de uitgebreide collectie HQ buitenmatten.

Een goede mat is verkrijgbaar bij de HQ dealer

Voor meer informatie of HQ dealer worden? Neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.