De Outline is dé topmat van Hamat

De Outline is dé topmat van Hamat
De hoofdfunctie van een goede buitenmat is om je vloer te beschermen! Een goede buitenmat voorkomt het binnendringen van vuil en vocht in je huis, wat je vloer kan beschadigen. Het is belangrijk om de levensduur van je vloer te beschermen. Daarom is het verstandig te investeren in een buitenmat die deze taak aankan. De Outline is een mat van hoogwaardige kwaliteit die zich hier uitstekend voor leent. In deze blog laten we je de voordelen zien van de Hamat Outline buitendeurmat.

Het belang van een goede buitenmat
Buitenmatten worden ook wel een borstelmat of een schraapmat genoemd. Deze buitenmatten zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen alle weertypes. Tegen weer en wind kan een buitenmat zoals de Outline neergelegd worden. De harde borstels van een schraapmat zorgen ervoor dat vuil gemakkelijk van de zolen geveegd wordt. Zo voorkom je dat harde of scherpe deeltjes zoals zand, steentjes of grind je vloeren beschadigen. Dit verlengt de levensduur van je vloer en bespaart op de lange termijn kosten voor een nieuwe vloer.

Outline: de beste mat voor buiten
De Hamat Outline buitendeurmat is een mat voor buiten die alle eigenschappen bevat om je vloer te beschermen! De Outline behoort tot een van de topmatten van Hamat, een robuuste buitenmat met een luxe en industriële uitstraling. De buitendeurmat bevat een aanloopprofiel dat zorgt voor een geleidelijke opstap. Een schraapmat zoals de Outline bestaat uit een ribstructuur en harde borstels die ervoor zorgen dat de schoenen goed schoon geschraapt worden van hardnekkig vuil. Door de ribstructuur zorgt het ervoor dat het vuil zich onder de mat verzamelt en niet in de mat zelf. De Hamat Outline is verkrijgbaar in vier verschillende formaten: 40×60 cm, 50×80 cm, 60×90 cm en 70×100 cm. Het extra grote formaat, 70×100 cm, is ideaal voor openslaande terrasdeuren en brede deuren.

Voordelen van de Hamat Outline deurmat
Naast het robuuste en stijlvolle uiterlijk dat bij elke deuringang niet zal misstaan, zijn er nog veel meer voordelen aan de Outline:
– Houdt vuil buiten de deur
– Bestand tegen elk weertype
– Groot schraapvermogen
– Blijft stevig op zijn plek liggen vanwege zijn robuuste uiterlijk
– Gemakkelijk te reinigen
– Beschermt je vloer en verlengt de levensduur
– Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen

Eenvoudig schoon te maken
Naast de vele voordelen is de Outline ook zeer gemakkelijk in onderhoud. Haal de mat af en toe van zijn plaats en veeg het verzamelde vuil en bladeren weg met een bezem. Met een hogedrukreiniger kan de mat eenvoudig worden schoongemaakt. Laat de mat goed opdrogen en leg deze dan weer op zijn plek terug.

Combinatie van de Outline met een binnendeurmat
Voor het beste resultaat en de hoogst optimale bescherming van je vloer raden wij naast de Outline buitendeurmat een binnenmat aan. Daarin kan gekozen worden voor een Hamat schoonloopmat of een droogloopmat. Waarbij de aandacht van een schoonloopmat ligt op het opnemen van vuil die van de schoenen komen en bij een droogloopmat ligt de aandacht voornamelijk op het opnemen van vocht.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Outline buitendeurmat? Bekijk de informatie op onze site. Of neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.