Kleurrijke schoonloopmat HQ Ingresso

Nieuw! Kleurrijke schoonloopmat HQ Ingresso
Schoonloopmat HQ Ingresso is sinds dit jaar nieuw in onze collectie. Met deze sterke mat hebben we naast de standaard grijze en beige kleuren een mooie toevoeging aan kleur gekregen. Het kleurenpallet van de Ingresso bestaat uit 8 kleuren, waarbij de groene, rode en oker kleur er echt uitspringen.

Technische gegevens
De Ingresso is gemaakt van hoogwaardig 100% polyamide 6 garens. Deze garens hebben een uitstekende vuilverbergende eigenschap. Door de zware inzet van de polyamide garens (ca. 1000 gram per vierkante meter) heeft de Ingresso ook een prima absorberende werking. Met een totaalgewicht van 3.650 gram per vierkante meter en brandklasse Cfl-S1 is de Ingresso geschikt voor huishoudelijk- en projectgebruik. De mat is voorzien van een vinyl rug.

Leverbaar als mat en op rol
De Ingresso is verkrijgbaar in standaard maten 60×90 cm, 90×150 cm en 135×200 cm. Deze laatste maat is ideaal voor openslaande terrasdeuren.

Op rol leveren we de Ingresso op 135 en 200 cm breedte. De breedte van een rol is inclusief de vinylrand van ca. 2,5 cm aan beide zijden. Het is mogelijk om de kopse kanten, van een mat op rol, te voorzien van een vinylrand. Uiteraard heeft deze bewerking een iets langere levertijd en meerprijs.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Ingresso of onze andere (schoonloop)matten neem contact op met onze afdeling Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.