HQ Kunstgras

HQ kunstgras

Lente! Tijd om lekker buiten in de tuin of op het balkon aan de slag te gaan. Maar niet iedereen heeft groene vingers of de tijd of zin om de tuin te onderhouden. HQ Kunstgras kan voor hen een uitkomst zijn!

Wat is kunstgras?

Kunstgras, ook wel grastapijt genoemd, is een mooi alternatief voor iemand die een groen gazon wil en niet teveel onderhoud. HQ kunstgras is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en groentinten. En dat laatste is niet zonder reden. Want wist je dat tuinen waar veel zonlicht op schijnt, je het beste een donkergroen kunstgras kunt adviseren? Zo schittert het gras niet in de ogen. En in tuinen die schaduwrijk zijn is een lichtere kleur groen geschikter.

Waarom zou je kunstgras adviseren?

Kunstgras geeft gemak. Het is eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk, de grasmaaier kan in de schuur blijven staan en het gras is het hele jaar door mooi groen. Ook is kunstgras ideaal voor kinderen, het is veilig en de kids worden niet vies. Zelfs de huisdieren kunnen spelen op het kunstgras. Mocht de hond iets hebben laten lopen, kunstgras is gemakkelijk af te spoelen en krijgt geen gele vlekken.

Voor wie is kunstgras geschikt?

Kunstgras is geschikt voor veel type mensen:

  • Voor de levensgenieters. Zij die willen genieten van hun tuin én vrije tijd en geen tijd willen verspillen aan grasmaaien en de kantjes trimmen.
  • Voor diegenen die moeite hebben om een tuin te onderhouden. Kunstgras is heel gemakkelijk in onderhoud.
  • Voor kinderen en huisdieren. Lekker ravotten!
  • Voor de sportliefhebbers. Fijn een balletje trappen of slaan.

Welk HQ kunstgras kun je waar toepassen?

 

Hoe kun je kunstgras installeren?

Kunstgras is eenvoudig te installeren. Voor de installatie van kunstgras heb je ook zand en eventueel tape nodig. Zand zorgt voor stabiliteit, maar ook voor een hogere slijtweerstand. Afhankelijk van het gebruik is 5 tot 10 kilo zand per m² nodig. Al deze artikelen zijn ook bij Hamat te bestellen. Lees hier stapsgewijs hoe eenvoudig het is om kunstgras te installeren.

De voordelen van kunstgras

  • 12 maanden per jaar groen
  • Eenvoudig te installeren
  • Makkelijk in onderhoud
  • Nooit meer grasmaaien
  • Kindvriendelijk
  • Lange levensduur

Kunstgras is verkrijgbaar bij de HQ dealer

Bekijk hier de hele collectie HQ kunstgras. Voor meer informatie of HQ dealer worden? Neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.