HQ Buitenmatten

De R zit in de maand, dus tijd voor een buitenmat!

Buitenmatten; luxe, stevig en robuust voor het echte werk! Ze zijn er in verschillende soorten, maten en dessins allemaal voor gebruik buiten de deur. Waarom zou je een buitenmat adviseren? We vertellen er meer over in dit blog.

Waarom een buitenmat?

Om het hardnekkig vuil buiten te houden is het verstandig om een goede buitenmat te adviseren. Buitenmatten hebben namelijk een goed schraapvermogen en zorgen ervoor dat het vuil gemakkelijk van de schoenzolen geveegd wordt en in de mat verdwijnt. En met de stoere look is het ook nog eens een eyecatcher net buiten de deur.

Tegen weer en wind

Een buitenmat kan tegen weer en wind en kan dus buiten neergelegd worden. Of het nu wordt toegepast bij de voor- of achterdeur, bij een tuinhuis, onder een veranda, of in een project. Wanneer de mat vies is dan maak je het met een borstel of hogedrukspuit (afhankelijk van het type) weer gemakkelijk schoon.

De keuze is reuze

Bij Hamat hebben we een breed assortiment buitenmatten. We lichten de Outline en Topline uit onze HQ collectie uit:

  • Outline; deze robuuste schraper met een chique uiterlijk is leverbaar in meerdere kleuren. Het aanloopprofiel zorgt voor een geleidelijke opstap en geeft de mat een chique uiterlijk. Het poolmateriaal van de Outline is gemaakt van 100% polypropyleen en de totale hoogte is 22 mm. De Outline is leverbaar in 3 afmetingen; 35 x 80 cm, 40 x 60 cm en 50 x 80 cm.
  • Topline; deze elegante schraper, in het zwart, leveren we in de standaard matmaat 50 x 80 cm. Het zwarte garen is gemaakt van 100% polypropyleen en de totale hoogte van deze buitenmat is 15 mm. Ook deze kwaliteit is mooi afgewerkt met een aanloopprofiel.

Op beide kwaliteiten geven we 5 jaar garantie.

Daarnaast leveren we ook rubbermatten voor buiten. Deze matten zijn tijdloos, functioneel en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen. Op onze website vind je de volledige collectie buitenmatten.

Voordelen buitenmatten

  • Schraapt, houdt grof vuil buiten
  • leverbaar in verschillende kleuren, dessins
  • leverbaar in standaard formaten en op maat
  • zorgt voor een schonere vloer binnen
  • verlengt de levensduur van de vloer
  • kan tegen weer en wind
  • eenvoudig te reinigen
  • antislip

 

Voor het beste resultaat: combineer een buitenmat altijd met een binnenmat

Een schoon– of droogloopmat zijn dé perfecte deurmatten voor binnen. Deze matten vegen het lichte vuil van de schoenen. En een droogloopmat neemt daarnaast ook nog eens goed vocht op. Een buitenmat heeft namelijk een schrapende werking en is uitermate geschikt om het vuil van de schoenen tegen te houden. Adviseer daarom altijd een combinatie van een binnen- en buitenmat voor het beste resultaat!

Een goede mat is verkrijgbaar bij de HQ dealer

Voor meer informatie over onze buitenmatten bekijk onze site of neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.