(Afstudeer)stage

Stage lopen bij Hamat

Ben je op zoek naar een afstudeer- of meewerkstage, maar heb je op onze site niet de vacature gevonden die je zocht? En lijkt het je leuk om stage bij ons te lopen? Misschien hebben we wel goed nieuws voor je. Niet alle vacatures staan namelijk op onze site.

We zijn bij Hamat steeds in beweging en hebben daardoor ons vacatureaanbod niet continu bijgewerkt, maar we hebben regelmatig plek voor stagiairs.

Op welke afdeling wil jij stage lopen?

• Finance & Control
• HR
• Inkoop en Business Development
• Logistiek & Productie
• Sales, Sales Support en Marketing

Stuur gerust een open sollicitatie en laat ons weten naar wat voor stage je op zoek bent. Wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek en mogen we je binnenkort als nieuwe stagiair(e) verwelkomen!

Wie zijn wij?

Hamat is gespecialiseerd in vloer- en entreezones in meer dan 50 landen over de hele wereld. Jouw standplaats is Genemuiden waar je gaat werken in een groeiend familiebedrijf. Hamat ontwikkelt zich continue en heeft ambities die wij samen met jou willen nastreven.

De sfeer is collegiaal en laagdrempelig, een professionele omgeving waar je je snel thuis zult voelen. Binnen Hamat staat samen doen hoog in het vaandel, waar de kenwaarden verantwoordelijkheid, toewijding en verbinding typerend zijn. “Doe wat je zegt, zeg wat je doet en doe het goed’.

Interesse of vragen?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@hamat.com t.a.v. Jenine Pleijsier. Voor vragen neem gerust contact op met een van onze hr collega’s Jenine of Rosanne via 038-385 55 28.