Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar de eerste of volgende stap in je carrière, maar heb je op onze site geen vacature gezien die bij je past? En lijkt het je leuk om bij ons te werken? Misschien hebben we wel goed nieuws voor je. Niet alle vacatures staan namelijk op onze site.

We zijn bij Hamat en ons zusterbedrijf Avimat steeds in beweging en hebben daardoor ons vacatureaanbod niet continu bijgewerkt. Maar we zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor op kantoor en de logistieke afdeling.

Stuur gerust een open sollicitatie en laat ons weten in wat voor functie je graag bij ons komt te werken en waarom. Wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek en mogen we je binnenkort als nieuwe collega verwelkomen!

Wie zijn wij?

Hamat is gespecialiseerd in vloer- en entreezones in meer dan 50 landen over de hele wereld. Jouw standplaats is Genemuiden waar je gaat werken in een groeiend familiebedrijf. Hamat ontwikkelt zich continue en heeft ambities die wij samen met jou willen nastreven.

De sfeer is collegiaal en laagdrempelig, een professionele omgeving waar je je snel thuis zult voelen. Binnen Hamat staat samen doen hoog in het vaandel, waar de kenwaarden verantwoordelijkheid, toewijding en verbinding typerend zijn. “Doe wat je zegt, zeg wat je doet en doe het goed’.

Interesse of vragen?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@hamat.com t.a.v. Jenine Pleijsier. Voor vragen neem gerust contact op met een van onze hr collega’s Jenine of Rosanne via 038-385 55 28.