De Cleaner: De nieuwe schoonloopmat van Hamat

Een schone en nette vloer is niet alleen aantrekkelijk om naar te kijken, maar het draagt ook bij aan een frissere leefomgeving. Het voorkomen van vuil en stofdeeltjes die naar binnen worden gelopen, kan echter een uitdaging zijn. Schoonmaken van je woning kan al snel wat tijd in beslag nemen, als gasten hardnekkig vuil aan de schoenen mee naar binnen nemen. Met de Cleaner is dit verleden tijd, de nieuwste deurmat van Hamat op het gebied van schoonloopmatten.

 Schoonloopmat gemaakt van hoogwaardige polyamide kwaliteit
Een van de kenmerken die de Cleaner onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardige polyamide kwaliteit. Polyamide, ook wel bekend als nylon, staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Het materiaal is in staat om vuil en vocht effectief op te nemen, waardoor het niet verder de ruimte kan binnendringen. Dit betekent minder schoonmaakwerk en minder slijtage aan de vloer. De Cleaner schoonloopmat is een prijsbewuste keuze voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit

Schoonloopmat op maat
De Cleaner is verkrijgbaar in twee maten: 135 cm en 200 cm breed. Hierdoor kun je de mat aanpassen aan de specifieke behoeften van je ruimte. Of het nu gaat om een smalle gang, een brede entree of een groot kantoor, de Cleaner is hierdoor projectgeschikt. De rolvorm van de mat maakt het ook gemakkelijk om deze op maat te snijden voor een perfecte pasvorm.

Projectgeschikt en veiligheid getest
Of je nu een schoonloopmat zoekt voor je woning of voor een groter project, de Cleaner schoonloopmat is projectgeschikt en kan aan de eisen van diverse toepassingen voldoen. Daarnaast is deze mat getest en gecertificeerd met betrekking tot brandveiligheid. De Cleaner valt in de brandveiligheidsklasse Cfl-s1, wat betekent dat het materiaal voldoet aan strikte normen voor brandveiligheid.

De Cleaner van Hamat biedt een uitstekende oplossing voor het schoonhouden en beschermen van je vloer. Met hoogwaardige polyamide kwaliteit, betaalbaarheid en veiligheidscertificeringen is deze schoonloopmat een verstandige keuze voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Investeer in de levensduur van je vloer en houd je ruimte schoon met de Cleaner. Het is de perfecte inloopmat voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en functionaliteit.

Antraciet: een stijlvolle basic kleur
De Cleaner is verkrijgbaar in de tijdloze kleur antraciet. Deze mooie basic kleur past moeiteloos in elke interieur of ruimte en voegt een vleugje elegantie toe aan je entree.

De Cleaner van Hamat een uitstekende oplossing voor het schoonhouden en beschermen van je vloer. Met hoogwaardige polyamide kwaliteit, betaalbaarheid en veiligheidscertificeringen is deze schoonloopmat een verstandige keuze. Investeer in de levensduur van je vloer en houd je ruimte schoon met de Cleaner. Het is de perfecte inloopmat voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en functionaliteit.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Cleaner? Bekijk de informatie op onze site. Of neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.