HQ Outdoor en Indoor Logomat

Een persoonlijk welkom of goodbye
met een outdoor en indoor logomat
Een mat is de eerste indruk en hoe leuk is het om die eerste indruk te personaliseren met je eigen tekst of je eigen logo! Met onze logomatten voor buiten en binnen zijn er veel mogelijkheden qua kleur, maat en afwerking.

Outdoor Logomat
De Outdoor Logomat is gemaakt van polyamide monofilament garens. Deze sterke, slijtvaste garens zijn kleurvast en uitermate geschikt voor gebruik buiten. Door het schraapeffect van de mat zal het hardnekkige vuil wat aan de schoenen zit ook buiten blijven. Deze mat is leverbaar in verschillende standaard maten en ook op maat. De mat kunnen we ook leveren met of zonder rand. Kies je voor een rand dan is het maximale formaat 2 x 4 meter. Qua kleurenpallet heb je maar liefst de keuze uit 45 kleuren.

Indoor Logomat
De Indoor Logomat is gemaakt van 100% polyester garens. Dit garentype neemt extreem goed vocht op en veegt de schoenen droog. De Indoor Logomat is leverbaar in 30 kleuren in verschillende standaard maten en ook op maat. Ook bij dit type heb je de keuze om de mat af te laten werken met een rubber nitryl rand. Voor meer info bekijk onze website.

Projectgeschikt
Onze Outdoor en Indoor Logomatten zijn projectgeschikt en voorzien van een rubber nitrylrug. Dankzij deze rug is de mat industrieel wasbaar op 60 graden Celcius. En dat wassen kan nog wel eens handig zijn, omdat deze matten heel intensief belopen kunnen worden. Je ziet ze vaak op plekken waar veel mensen lopen, bijvoorbeeld winkel, kantoor of restaurant.

Bestelproces

Het bestellen van een Outdoor en/of Indoor Logomat gaat heel eenvoudig:
1. Mail de order en het gewenste ontwerp in EPS of JPG naar verkoop@hamat.com.
2. Ontvang een digitale drukproef.
3. Beoordeel / accordeer de drukproef.
4. Levering na akkoord, binnen 5 à 10 werkdagen.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze logomatten? Bekijk de informatie op onze site over de Outdoor Logomatten en Indoor Logomatten. Of neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.