Hamat Incentive programma

Nieuw: Hamat Incentive programma
Hamat B.V. introduceert hét spaarprogramma voor de Identity PVC flooring collectie. Met het Hamat Incentive programma spaar jij met iedere verkoop van Identity PVC flooring automatisch voor Hamat Points. Deze punten zijn in te ruilen voor de leukste cadeaus voor jezelf en jouw team!

Ontdek de Identity collectie
Identity is een moderne collectie PVC vloeren die volledig is afgestemd op de huidige trends, maar wel haar eigen identiteit behouden heeft. Naast de betonlook hebben alle vloeren een natuurlijke uitstraling, nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer. Alle PVC vloeren uit de Identity collectie zijn slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, geluiddempend, brandwerend, natuurgetrouw en zijn geschikt voor vloerverwarming.

Bekijk hier de gehele collectie.

Spaar mee voor mooie cadeaus
De Hamat Points die je automatisch spaart met het Hamat Incentive programma, kunnen ingeruild worden voor mooie cadeaus zoals teamuitjes, giftcards, proeverijen, pretparken, deurmatten en handige huishoudelijke apparaten. Je kunt zoveel mogelijk punten sparen als je wilt.

En dat is niet alles.. Als jij je aanmeldt voor het Hamat Incentive programma, heb jij als eerste exclusief toegang tot het aankomen Hamat Partnerprogramma!

Meld je nu aan
Als (nieuwe) verkooppartner van Hamat B.V. kun jij je aanmelden voor het Hamat Incentive programma en spaar je automatisch mee voor Hamat Points.

Wil je nog sneller sparen? Deel dit nieuws met je collega(‘s) en spaar samen nog sneller voor teamuitjes! Deelname is gratis.

Meld je nu aan!

Meer informatie?
Heb je vragen over het Hamat Incentive programma of wil je hier meer informatie over? Klik dan hier of stuur een mail naar rewards@hamat.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Belangrijke voorwaarden
Het Hamat Incentive programma is van start gegaan op 12 september 2022. Pas vanaf deze datum is het mogelijk om je aan te melden voor het Hamat Incentive programma en te sparen voor Hamat Points.

Na ontvangst van jouw aanmelding voor het Hamat Incentive programma kun je beginnen met het sparen van Hamat Points. Deze worden bijgeschreven na de eerste bestelling én levering van vloeren uit de Identity PVC flooring collectie. Iedere maand ontvang je een update over de hoeveelheid punten jij op dat moment gespaard hebt.