HQ Devotion karpetten

NIEUW! HQ DEVOTION KARPETTENCOLLECTIE

Met trots introduceren wij onze nieuwe HQ Devotion Karpettencollectie. Een luxe collectie karpetten die met zorg door onze styliste is samengesteld, passend bij de woontrends van nu!


PRODUCTINFO
De HQ Devotion Karpettencollectie bestaat uit zes luxe handgemaakte kwaliteiten; Trevor, Amber, Robin, Tara, Sam en Levi. De totale collectie telt achttien dessins, die allemaal leverbaar zijn op 160 x 230 cm en 200 x 290 cm. Ook zijn de karpetten op maat te bestellen in het vierkant en rechthoekig tot max 400 x 600 cm. De Trevor, Robin, Sam en Levi kunnen we ook in het rond leveren. Meer informatie vindt u op onze site.


GEEF SFEER AAN HET INTERIEUR
Met onze HQ Devotion karpetten breng je warmte en sfeer in huis. Pas ze bijvoorbeeld toe op een PVC vloer uit onze HQ Identity collectie. Waar traditioneel de karpetten alleen werden toegepast in een woonkamer, zie je ze tegenwoordig ook in de slaapkamer, kinderkamer of in de keuken. In onze brochure op pagina 10 doet u inspiratie op.

INTRODUCTIEACTIE
Voor onze HQ dealers hebben we tot en met 31 januari 2021 een leuke introductieactie; bij elk standaard rechthoekig karpet van 160 x 230 cm of 200 x 290 cm leveren we gratis een antislipmat.

 

WINACTIE
We zijn benieuwd waar de HQ Devotion karpetten komen te liggen en hoe ze worden toegepast. Daarom kunnen de HQ dealers hun showroom- of interieurfoto tot en met 31 januari 2021 delen op Instagram via #hqopdevloer. Onder de deelnemers verloten we in elk vertegenwoordigersrayon één keer het aankoopbedrag van een karpet retour.

MEER INFO?
Wilt u meer informatie over onze HQ Devotion Karpettencollectie? Neem contact op met Sales Support via 0031 – 38 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com.