Binnen én buitenvloerkleed HQ Vento

Binnen én buiten vloerkleed HQ Vento
Heerlijk om met mooie dagen lang buiten te zitten op je buitenterras of in de serre. Maar ook deze plek wil je graag gezellig maken. En dat kan nu met ons nieuwe vloerkleed Vento. De Vento is een vloerkleed dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Productinformatie
Dit geweven vloerkleed bestaat uit 70% polypropyleen en 30% polyester garens. Door de combinatie van deze garens is het kleur- en slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en geeft het een gemêleerde uitstraling.

De Vento is leverbaar in 2 standaard maten; 160×230 cm en 200×290 cm. Daarnaast is het op aanvraag ook leverbaar op 240×340 cm. De rand van de Vento is mooi afgewerkt. En je hebt de keuze uit 4 warme kleuren; beige, bruin, paars, terra.

Eenvoudig schoon te maken
Wanneer je het vloerkleed buiten gebruikt, zal het eerder vies worden. Maar dat is geen probleem, want met een hogedrukreiniger maak je de Vento eenvoudig schoon. Bij gebruik binnen volstaat natuurlijk de stofzuiger.

Maak met de Vento een mooie verbinding tussen je meubels en de vloer; binnen en buiten!

Meer informatie
Wil je meer weten over onze karpetten? Bekijk de informatie op onze site. Of neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.