Bestelling afhalen bij HQ Pro Shop van Hamat

Nieuw! Eenvoudig bestelling afhalen bij de HQ Pro Shop van Hamat
Vanaf 1 november 2022 hebben we een nieuwe locatie waar je je bestelling kunt afhalen, namelijk bij onze nieuwe HQ Pro Shop. Door de nieuwe shop kun jij nog sneller inspelen op de vraag van je klant. Je hoeft niet 24 uur te wachten tot je order klaar ligt. Dus heb je die middag nog tijd om een vloertje te leggen of een mat in te snijden, pak dan die kans en kom langs!

Bestelling doorgeven en afhalen
Mocht je iets direct willen afhalen dan meld je je in de shop, bij onze HQ Pro Shop Manager Michel Eradus. Hij zal de order daar voor je invoeren en klaar maken. Je kunt je order ook telefonisch of via WhatsApp alvast doorgeven aan nummer 06 50 26 36 46.

Geef je bestelling bij voorkeur een dag van te voren vóór 16.00 uur door aan verkoop@hamat.com. Wij zorgen dan dat je order voor je klaar ligt wanneer je het wilt komen ophalen. Zo hoef je niet onnodig te wachten. In de shop liggen ook artikelen in de schappen die je daar kunt kopen.

Rollen en coupages op 400 cm breed blijf je gewoon afhalen bij Hal 3. Meld je voor afhaal van deze producten bij de intercom bij Hal 3; Spoelstraat 16, Genemuiden.

HQ PRO SHOP

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag:

  • 7.00 tot 12.15 uur
  • 13.00 tot 17.00 uur

Of op afspraak in overleg met Michel Eradus.

Contactgegevens

  • Je kunt onze HQ Pro Shop telefonisch en via WhatsApp bereiken op nummer 06 50 26 36 46.
  • De ingang van de nieuwe HQ Pro Shop bevindt zich tegenover Sisalstraat 23 in Genemuiden.

HQ AFHAALCONTAINER
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de bestelling af te halen tijdens onze openingstijden, dan kunnen we het binnenkort voor je klaarleggen in onze beveiligde HQ Afhaalcontainer.

Geef bij het plaatsen van je order dan aan: AFHAALCONTAINER, dan zorgen wij dat je bestelling daar klaar ligt. Via mail of app krijg je van ons een code waarmee je de container kunt openen.

Wij hopen, door de opening van de HQ Pro Shop, je nog beter van dienst te kunnen zijn en zien je binnenkort graag daar!