‘Bescherm je vloer’ campagne van start

Hamat introduceert de ‘Bescherm je vloer’ campagne, gericht op het aanbieden van optimale binnen- en buitendeurmatcombinaties. Deze campagne heeft als doel de levensduur van vloeren te verlengen door ze optimaal te beschermen bij de (voor)deur. En zowel de detaillist als de consument bewust maken dat je buiten schraapt en binnen droogt. Door het gebruik van deurmatten die zijn ontworpen volgens de laatste trends en gemaakt van hoogwaardige materialen, wordt een effectieve bescherming tegen vuil en vocht geboden.

Over de campagne
De campagne biedt woninginrichters de mogelijkheid om hun klanten te voorzien van praktische en stijlvolle vloerbeschermingsoplossingen. Deelnemers aan de campagne ontvangen naast POS-materiaal voor in hun winkel ook een social media toolkit en handige blogberichten om de campagne via hun eigen kanalen onder de aandacht te brengen. Hiermee ondersteunt Hamat de woninginrichters bij het informeren van hun klanten over het belang van kwalitatieve vloerbescherming en het stimuleren van de verkoop met leuke combideals. Deze combideals bieden korting bij de aankoop van een binnen- en buitenmat. De matten die met korting gecombineerd kunnen worden zullen gedurende de campagneperiode veranderen.

Meedoen aan de campagne
Woninginrichters die het POS-materiaal al hebben ontvangen, zijn erg enthousiast over de campagne, vooral over de toegevoegde waarde van de combideals. Interesse om ook mee te doen aan deze campagne en je klanten te helpen bij optimale vloerbescherming?  Neem dan contact op met Hamat Sales Support of je persoonlijke accountmanager bij Hamat.

Meer info over deze campagne? Klik hier