HQ Luxor weer in collectie

HQ LUXOR WEER IN COLLECTIE
Schoonloopmat Luxor is terug van weggeweest. Jarenlang zat deze sterke mat in onze collectie, tot de vorige catalogus (2020/2021). Vanwege de grote vraag naar deze schoonloopmat hebben we de Luxor weer opgenomen in onze nieuwe catalogus (2022/2023).

TECHNISCHE GEGEVENS
Met een totaalgewicht van 3.890 gram per vierkante meter en een brandklasse Cfl-S1 is de Luxor geschikt voor zwaar huishoudelijk- en projectgebruik. Het poolmateriaal is gemaakt van 100% polyamide en de rug is van vinyl.

LEVERBAAR OP ROL EN OP MAAT MET VIERZIJDIGE RAND
De Luxor is verkrijgbaar in rollen van 130 en 200 cm breedte. De breedte van een rol is inclusief de vinylrand van ca. 2,5 cm aan beide zijden.

Wanneer je de Luxor los wil leggen op de vloer en struikelgevaar wil voorkomen, is het mooi en verstandig om de snijranden ook te voorzien van een vinylrand. We maken dan een vinylrand rondom de mat. Uiteraard heeft deze bewerking een iets langere levertijd en meerprijs.

FAVORIETE KLEUREN
Het kleurenpallet van de Luxor bestaat uit de vier meest gevraagde kleuren; grigio, grafiet, taupe en bruin. Zo is er voor elk interieur of project wel een kleur die matcht. Bekijk de kleuren én de Luxor op onze site. Mocht je op zoek zijn naar meer kleur, bijvoorbeeld blauw of rood, dan is de Portal een goed alternatief.

MEER WETEN OVER DE LUXOR?
Voor meer informatie over de Luxor of onze andere matten neem contact op met onze afdeling Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.