HQ Kokosmat E-Coco

Kokosmat E-Coco 100% natuurlijk

Een kokosmat die 100% natuurlijk is; dat is de HQ E-Coco. De grove vezel is gemaakt van 100% kokos. De rug van deze mat bestaat uit 100% natuurlatex. Doordat de hele mat uit natuurlijke materialen is vervaardigd, is de E-Coco 100% afbreekbaar.

Productie van de E-Coco

Wij produceren de E-Coco kokosmat in onze eigen fabriek in India. Het kokos van deze mat wordt gewonnen uit de kokosnoot. De ruwe buitenzijde leggen we een half jaar in brak water. Hierdoor gaat de vezel openstaan, zodat er garens van gesponnen kunnen worden. Het latex, voor de rug van de mat, wordt gemaakt van de sappen van een rubberboom.

Eigenschappen van de E-Coco

  • Door de grove vezel heeft de kokosmat een uitstekend schraapvermogen. Dus de vieze schoenen schraapt deze mat gemakkelijk schoon.
  • De rug van de E-Coco is gemaakt van natuurlatex. Natuurlatex is ruw en zorgt daardoor voor goede antislip. De mat blijft dus goed op z’n plaats liggen.
  • En we hebben het al geschreven; de mat is 100% natuurlijk en daardoor 100% afbreekbaar.

Wist je trouwens dat de E-Coco kokosmat een mat voor binnen is? Leg deze mat niet buiten in de regen, want daar is kokos niet voor geschikt.

Collectie E-Coco

De HQ E-Coco mat leveren we in de afmetingen 40 x 60 cm en 50 x 80 cm en 60 x 100 cm en op rollen van 100 en 200 cm breed. Bekijk de hele collectie op onze site.

E-Coco is verkrijgbaar bij de HQ dealer

Voor meer informatie over de E-Coco of onze andere kokosmatten neem contact op met Hamat Sales Support via 038 – 385 55 28 of per mail verkoop@hamat.com. Zij vertellen u graag meer.