InCoDa

Hamat met nieuwe collecties op InCoDa

Op maandag 13 en dinsdag 14 september is Hamat te vinden op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Gorinchem. Op stand 604 staan onze accountmanagers klaar om u te ontmoeten en onze nieuwste ontwikkelingen op matten- en vloerengebied te laten zien en voelen.

Wat kunt u verwachten?

Onze business developers hebben de laatste tijd hard gewerkt om een nieuwe schoonloopkwaliteit te ontwikkelen. Deze kwaliteit komt vers van de pers en is leverbaar in acht warme kleuren. Daarnaast komen we met een heel nieuwe tapijtcollectie; zeven kwaliteiten, waaronder twee wollen tapijten. Nieuwsgierig? Voel en bekijk de stalen op onze stand.

Twee jaar geleden hebben wij tijdens InCoDa voor het eerst onze Identitiy PVC vloeren geïntroduceerd en met succes! Op de huidige collectie hebben we doorgeborduurd en op 13 en 14 september laten wij u maar liefst 25 nieuwe dessins, inclusief een nieuwe tegelcollectie zien.

Ook introduceren wij tijdens InCoDa onze nieuwe collectie karpetten in een stijlvolle compacte display.

Exclusieve beursactie

Voor de standbezoeker hebben we een exclusieve beursactie. Tijdens de beursdagen hebben we een mooie aanbieding op onze buitenmat HQ Outline Antraciet 007 en schoonloopmat HQ Briljant. Meer weten en profiteren van deze actie? Bezoek ons in Gorinchem.

Vergeet uw coronatoegangsbewijs niet

Komt u naar InCoDa? Vergeet dan niet een coronatoegangsbewijs mee te nemen. Wat u precies nodig heeft, hoort u van de beursorganisatie na registratie. Nog niet geregistreerd? Dat kan nog via deze aanmeldlink.

Graag zien we u op onze stand, nummer 604!